+31 653 163 446

Vrijblijvende offerte aanvragen

E-mail: fst@staalbv.nl

Maatvoering

Nauwkeurig uitzetwerk is uitermate belangrijk voor een correcte uitvoering van de bouwplannen. Wij kunnen de gehele maatvoering en coördinatie van de onderbouw verzorgen. Zo hoeft u pas met de bouwplaats aan de slag als de gehele onderbouw inclusief grondwerk gereed is en met de bovenbouw kan worden begonnen. Geen moddervoeten meer, wel zo makkelijk.

Na het voorbereiden van het digitale ontwerp wordt met behulp van een total station uitzetrobot op snelle en precieze wijze de gegevens uitgezet. Denk aan bijvoorbeeld het uitzetten van het tracé van wegwerken of rioleringen, hoogten, kavelgrenzen en de volledige funderingen, inclusief anker-, en palenplan. Door onze ruime ervaring kunnen wij u ook optimaal adviseren over uitzetwerk en coördineren wij de overige werkzaamheden. Bij bestaande bouwwerken kunnen wij de huidige situatie inmeten om deze te vertalen naar een as-built tekening zodat de uitbreidingsplannen direct op de juiste maat digitaal kunnen worden ingevoerd. Zo houdt je alles in 1 hand.

Naast het uitzetten kunnen wij uiteraard ook tussentijdse controlemetingen voor u uitvoeren zodat fouten tot een minimum beperkt worden.